Aldrig giv Folk Øgenavne

De fleste af os ønsker at finde en partner til at dele vores liv med. Når vi endelig bliver forelskede og forpligter os til et forhold, som vi tror, ​​vil vare os i alderdommen, har vi forventninger om, at vi vil handle sammen for at realisere vores drømme. Uundgåeligt dog vil hvert par opleve forholdsvanskeligheder. Ikke kun at alle forholdsforhold mellem forældre og børn, bror og søster, kolleger, chef og medarbejdere, venner sommetider kommer i uro. Men hvorfor?

Ifølge canadiske psykologiske samfund mest almindelige årsager til forholdskrise er ikke de økonomiske eller sociale dem, disse er adfærdsmæssige! For at opretholde sunde forhold i det personlige og faglige liv skal vi fokusere på vores adfærd. Og en af ​​de værste opførselsfejl er at kalde folks dårlige navn. Kald aldrig folk dårlige navne, som det du siger, bliver oftest ikke glemt. Og i så fald vil det skabe en forholdskrise.

Du bør ikke kalde folk øgenavne, fordi det får dig til at se værre ud end det får dem til at se ud. Det tager stærk karakter at stige over andres adfærd og reagere på en måde, der vil reflektere godt over dig. Også du vil senere reflektere over dine handlinger og vil sandsynligvis ikke føle dig godt om dig selv for at have sagt betydelige ting til nogen.

At kalde folk et øgenavn er sådan en dårlig måde, der ikke kun skaber forholdskrise, men afspejler også ens svaghed. I professionelt liv kan rush af blod og vrede få permanent skade på din karriere. Folk kalder folk øgenavne, heller ikke fordi de er sur på egen hånd, eller de er jaloux. Disse mennesker har enten mentale problemer eller de er mobster, men for det meste folk, der kalder dårlige navne, er mobber.

Lad os gøre en indsats for at slippe af med denne værste adfærdsmæssige misdeed samt at fokusere på at skabe sunde forhold selv med fremmede.

Reflektion

artikler

De fleste kan lide at blive underholdt ved at læse om emner, de enten ikke kender eller gerne vil at vide mere om.

Jeg kan godt lide at give inspirerende stof til eftertanke og håber, du vil nyde at læse artiklerne på min side..

artikler

Det er et velkendt faktum, at da der ikke var fjernsyn eller computere, læsning var en primær fritidsaktivitet. Folk ville tilbringe timer lmed at læse bøger og rejser til lande langt væk i deres sind. Den eneste tragedie er, at med tiden har folk mistet deres evne og passion til at læse.

Der er mange andre spændende muligheder til rådighed bortset fra bøger. Og det er en skam fordi læsning tilbyder en produktiv tilgang til forbedre ordforråd og ord magt.

Det er tilrådeligt at hengive sig til mindst en halv time om dagen for at læse for at holde sig ajour med de forskellige stilarter med at skrive og få nyt ordforråd

artikler

Nature gave men two ends – one to sit on and one to think with. Ever since then man’s success or failure has been dependent on the one he used most