Positiv Tænkning en Metode til Forandre Verden

Global Opvarmning, Klima ændringer, Økonomisk Tilbageholdning, Mellemøsten i oprør, Politisk tumult…………… Listen fortsætter.

Det ser ud til, at BBC efter nogle år vil begynde deres nyhedsoverskrifter som “dette er xyz, og du ser bbcBADnews.com”   Men er der ikke nogen løsning? Er der ikke nogen måde at slippe af med disse? Er der ikke nogen vej, der fører til fred? Jo! Der er.

Når en digter sagde: “Jeg smiler som en blomst, som smiler i helvede” Nej! Vores moder Jord er ikke blevet som et helvede endnu. Der er mange positive ting her. Lad os fokusere på positive ting, fordi “at være positiv” er den eneste måde at slippe af med alle de problemer, vi ikke kun har i det sociale liv, men også i det personlige liv. Men hvordan praktiseringen af positiv tænkning kan løse problemerne?

Transcendental Meditation og TM-Sidhi-programmerne herunder Yogic Flying er unikke i konfliktløsningens historie både i teori og effektivitet. Teorien er, at internationale konflikter, terrorisme og kriminalitet er konsekvenser af stress i kollektiv bevidsthed (det holistiske niveau for samfundet, der stammer fra og definerer livskvaliteten i befolkningen). Løsningen er enkel. En gruppe Yogic Flyers gennem deres daglige praksis med Transcendental Meditation og TM-Sidhi-programmet, der omfatter fokus på positive ting i de respektive områder, der skaber kohærens i kollektiv bevidsthed og opløst kollektiv stress – derved neutraliserer grundlaget for al konflikt og vold . Løsningen virker for simpel, men effektiviteten er blevet demonstreret med succes i over 50 videnskabelige studier uden undtagelse. Resultaterne tyder på, at langsigtet implementering af grupperne vil have stor indflydelse på terrorisme og internationale konflikter over hele verden.

Internationalt Fredsprojekt i Mellemøsten – Dette fremtidige sociale eksperiment afprøver en ny teori og teknologi til at lette voldelig konflikt ved at reducere samfundsmæssig stress i et underliggende område af “kollektiv bevidsthed”. Det blev forudsagt, at gruppepraksis af Maharishi-teknologien i det samlede felt (Transcendental meditation og TM-Sidhi-programmerne) i august og september 1983 i Jerusalem ville reducere stress i Israels og Libons kollektive bevidsthed og adfærd. Box-Jenkins ARIMA-konsekvensanalyse, korrelation og overføringsfunktionsanalyser blev brugt til at studere virkningerne af ændringer i gruppens størrelse på flere variabler og sammensatte indeks, der afspejler (a) livskvaliteten i Jerusalem (bilulykker, brande , Og kriminalitet), (b) livskvaliteten i Israel (kriminalitet, aktiemarkedet og nationalt humør, udledt af nyhedsindholdsanalyse) og (c) krigen i Libanon (krigsdød af alle fraktioner og krigintensitet Fra ny indholdsanalyse). Forøgelser i størrelsen af gruppen havde en statistisk signifikant effekt i den forudsagte retning på de enkelte variabler og på alle kompositkvalitetsindekser. Virkningerne af ferie, temperatur, weekender og andre former for sæsonforhold blev eksplicit styret og kunne ikke redegøre for disse resultater. Korskorrelationer og overføringsfunktioner viste, at gruppen havde et ledende forhold til ændring på livskvalitetsindikatorerne, der understøtter en kausal fortolkning. Autoulykker, brande, forbrydelser og krigsdødsfald (faldt 75% på største punkt i gruppen) viste et signifikant fald, da gruppens tal steg.

Lad os se virkningerne af at praktisere positiv tænkning i det personlige liv. Når vi har negative følelser som vrede, angst og modvilje eller hader, eller tænk negative tanker som “Jeg hader mit job,” “Jeg kan ikke lide sådan og så” eller “Hvem tror han, at han er?” Vi oplever Stress og vores energireserver omdirigeres.

Dette medfører en del af vores energireserver, som ellers ville blive sat på arbejde ved at opretholde, reparere og regenerere vores komplekse biologiske systemer, for i stedet at konfrontere de belastninger, disse negative tanker og følelser skaber.

I modsætning til det, når vi aktiverer kraften i positiv tænkning og med vilje har oprigtige følelser som påskønnelse, omsorg og kærlighed, tillader vi vores hjerters elektriske energi at arbejde for os. Bevidst at vælge en kernehjertefølelse over en negativ betyder i stedet for dræning og skade stress forårsager vores krops systemer, vi fornyes mentalt, fysisk og følelsesmæssigt. Jo mere vi gør det, desto bedre er vi i stand til at afværge stress og energiudløb i fremtiden. Hjertelig positive følelser befæste vores energisystemer og nære kroppen på mobilniveau.

Så lad os fokusere på positive aspekter af livet.

Reflektion

artikler

De fleste kan lide at blive underholdt ved at læse om emner, de enten ikke kender eller gerne vil at vide mere om.

Jeg kan godt lide at give inspirerende stof til eftertanke og håber, du vil nyde at læse artiklerne på min side..

artikler

Det er et velkendt faktum, at da der ikke var fjernsyn eller computere, læsning var en primær fritidsaktivitet. Folk ville tilbringe timer lmed at læse bøger og rejser til lande langt væk i deres sind. Den eneste tragedie er, at med tiden har folk mistet deres evne og passion til at læse.

Der er mange andre spændende muligheder til rådighed bortset fra bøger. Og det er en skam fordi læsning tilbyder en produktiv tilgang til forbedre ordforråd og ord magt.

Det er tilrådeligt at hengive sig til mindst en halv time om dagen for at læse for at holde sig ajour med de forskellige stilarter med at skrive og få nyt ordforråd

artikler

Nature gave men two ends – one to sit on and one to think with. Ever since then man’s success or failure has been dependent on the one he used most