EngelskEngelsk

Mobil: 50117868

Previous Frame Next Frame
 • Hypnose

  Hjælper dig med at løse problemer

  Hypnose er en ikke-invasiv form for terapi, hvor en person bringes i en afslappet næsten søvnlignende tilstand. Hypnose udføres af en Certificeret hypnotisør. Hypnose er en teknik, der udforsker en persons bevidste og underbevidste sind. En Certificeret Hypnotisør kan hjælpe deres klient med at ændre deres...

  læs mere
  Reiki
 • MindScaping

  opdag dine dybeste tanker

  Mindscaping er en metode til at få adgang til en klients ubevidste sind og dybeste tilbageholdte tanker og overbevisninger. Processen fjerner meget af behovet for en lang detaljeret samtaleterapi og giver i stedet for hurtigt en dyb og personlig indsigt i en klients mentale tilstand samt behov..... ......

  læs mere
  Reconnective Healing
 • EFT terapi

  Emotional Freedom Techniques

  EFT/Emotional Freedom Techniques er en form for non-invasiv energi / median terapi. Denne form for terapi has vist sig at reducere den tid, det tager at mærke virkningerne af en standard terapi process fra år ned til i nogle tilfælde blot få minutter. ETF er en teknik, der er centreret...

  læs mere
  Model 3

Velkommen

Curo.net er en professionel hjemmeside, der er dedikeret til dig.
Jeg, Margit Cathrine, vil personligt hjælpe dig med at komme over eventuelle psykologiske behov for at sikre, at du føler dig godt tilpas, samtidig med jeg har forståelse for, hvordan stressende faktorer kan have indvirkning på dig.

Curo.net er en omsorgsfuld hjemmeside, der behandler alle med værdighed og stærkt prioriterer vigtigheden af at kende til mental sundhed; Jeg tilbyder en række nyttige faciliteter, såsom blogs og artikler, som vil give dig en stor indsigt til: hypnose, mindscaping, virtuel gastrisk bånd, Beam terapi, EFT og mere. Mit mål er at sikre, at du opnår dit ultimative mål, hvilket er grunden til, jeg giver en vifte af metoder til at gøre din succes en nem proces.

En Skype Hypnose session er tilgængelig for et overkommeligt gebyr; du kan blot bestille din tid hos mig i kontakt feltet, og du kan foretage din betaling på hjemmesiden uden brug af betalingsoplysninger.

Hjemmesiden tilbyder også forskellige hypnose cd'er, der vil hjælpe dig med at komme over, hvad du end har det svært med, når det passer dig; disse cd'er kan hjælpe dig med at øge din selvtillid, stoppe med at ryge, hjælpe med dine sovevaner og meget mere.

For mig at se er healingsprocessen en af de vigtigste måder til at forbedre dit velbefindende på.
Idet du renser din krop fra stressende toksiner, vil du være i stand til at bevæge dig væk fra negative følelser, såsom: såret, vrede, fornægtelse og depression. Jeg vil hjælpe dig hele vejen igennem og give dig optimal støtte gennem din healingsprocessen, så du aldrig vil føle dig isoleret eller alene.

Curo.net giver en ærlig tilgang til forskellige metoder til at udforske sindet. Selvom du måske tidligere har følt dig frustreret over ikke at få svar fra læger, psykologer eller psykiatere , vil curo.net kunne give dig dybdegående information og løsninger via forskellige teknikker, som du kan prøve.

Jeg vil sikre mig, at enhver har mulighed for at bruge hjemmesidens nyttige og professionelle faciliteter. Hvis du ønsker at arrangere en hypnose session eller finde ud af et tilbud på en specifik hypnose plan, så tøv ikke med at kontakte mig via kontaktformularen , der er på hjemmesiden.

hypnose healing København