Udtalelser

Hvad folk siger om Margit Cathrine  Vil du have en bedre idé om, hvad der foregår i sessioner med Margit Cathrine? Hun tror på at lade hendes klienter taler for sig selv. Vi inviterer dig til at gennemlæse følgende breve, så du kan blive mere fortrolig med Margit Cathrine og hendes arbejde.

Udtalelser angår Margit Cathrine's Healing Teknikker:

Min søn blev diagnosticeret med skizofreni i april 2012. Han har siden været indlagt een gang i over en måned og har været på megen anti-psykotisk medicin. Efter at være startet hos Margit Cathrine starter i juni 2013 og ved hjælp af mange af hendes fantastiske behandlinger og specielt Beam Terapi, har han tabt sig 13 kg og er i stand at snakke sig gennem mange af de mange vrangforestillinger, han tidligere oplevede. Han har også gået ned til kun at bruge lav dosis af kun én medicin.

Jeg kan varmt anbefale Cathrine til alle, der selv har eller elsker een, der oplever nogen form for psykose. Min søn taler ofte om Cathrine som hans "engel".

Tak for alt, Margit Cathrine. Jeg vil altid være dig taknemmelig.

--Robin

Følgende udtalelser viser Margit's evne til at bruge hendes teknikker i forbindelse med behandlingen fysisk smerte.

Dansk lægeudtaler om Margit Cathrine's Healing Teknik

Uddannet
i de moderne medicinske teknikker - afgangselev fra det medicinske fakultet, Københavns Universitet, Danmark - var jeg naturligvis bevæbnet med en mærkbar grad af skepsis, da jeg ankom til Margit's Healings klinik. Uden at give detaljer til healeren vedr. mine smerter (for at teste hendes evner) startede healingen på den måde, som om Margit Cathrine lukkede Antero-posteriort på min krop med begge hænder.

Med hænderne vandrende lodret op min fronto-occipital region, lavede hun en pause omkring nakke og skuldre, mens hun sagde en temmelig overraskende erklæring om, at de vibratione, som mødte hendes hænder, fortalte hende, at jeg var øm og havde smerter i disse områder.
Jeg blev fuldstændig overrasket da jeg rent faktisk havde smerter, ganske som jeg havde været i flere dage i træk forud for min ankomst til hendes klinik. Lige så forbløffende var hendes præcise udpegning af smertefyldte steder, da hun endnu en gang registrerede "vibrationer" i den nedre del af mig ryg, mens hun kaldte disse smerter for "alvorlige smerter".
Sagen var, at jeg havde kæmpet med ulidelige smerter i lang tid som en følge af en diskusprolaps i lænden.

Så kom kunststykket af terapisessionen: idet Margit Cathrine løbende flyttede hendes hænder langs min ryg, følte jeg varme komme ind gennem smerte regionerne, som hun havde identificeret. Efterhånden kom der en smertelindring i disse områder, og efterhånden som healingen nærmede sig sin afslutning, kunne jeg vende og dreje min ryg som aldrig før.

Dette, tør jeg godt sige, var virkelig forbløffende.
Margit Cathrine har aldrig påstået, at hendes healing er et universalmiddel for alle dårligdomme, men hun er i sandhed udstyret med et sjælden talent for healing, som har lettet utallige syge mennesker fra fysiske og mentale kvaler.
Ligesom mange andre er jeg et levende vidnesbyrd om hendes healende kræfter, og jeg vil derforvarmt anbefale hende healing tjenester til alle og enhver.

Professor Ade Ojeniyi,
M.D.,
Dr. Phil., D.V.M., Cert. Internat. Sundhed, D.Ac.
Danmark

Breve fra patienter om at nå positive resultater:

Vidunderlig hypnoseterapeut og  coach

Som en person, der er blevet diagnosticeret i løbet af de seneste ti år med obsessiv-kompulsiv sygdom, angst og depression, har jeg været hos mange forskellige former for terapeuter, og jeg må udtrykke med stor entusiasme, at min erfaring med hypnose med Cathrine har vist sig at være den eneste form for terapi, der gjorde gennemgribende ændringer med hensyn til at forbedre mit liv.

Cathrine fungerer også som et vidunderligt liv coach,og hun er entusiastisk vedr. at få at vide, hvilke behov hendes klienter har. Jeg har fundet ud af, at virkningerne af at omprogrammere min underbevidsthed har været en form for handling, som andre former for terapi ikke kan give.

Ikke alene Cathrine hjulpet mig med at komme til roden af ​​mine problemer, men hun tager vare på det ved forsigtigt at komme med forslag i hypnose, som synker ned i ens underbevidsthed og er hos dig i din vågne tilstand.
Jeg må understrege, at hypnose er en dejlig og blid oplevelse.

Cathrine sørger for at diskutere med dig, om hvilke slags forslag som hun skal anvende, mens du er i hypnose. Selv om denne trancetilstand er som  at være i en  drømmelignende tilstand, er det ikke en tilstand, som gør, at man accepterer forslag, som ikke er rigtige for een..

Da jeg kom for at se Cathrine, jeg var alkoholiker, og jeg tænkte, at ingen nogensinde kunne stoppe mig fra min afhængighed. Kun en måned eller to efter at have set hende på en ugentlig basis, besluttede jeg at give op med at drikke.

I det forløbne år har jeg levet en sund livsstil, fri for alkoholisme og er endda vendt tilbage til universitetet.  Jeg mener, at Cathrine var katalysator for mit gode  helbred. Jeg kan ikke takke hende nok.

Cathrine fører dig på en rejse gennem dit ubevidste sind, mens hun sørger for, at du føler dig tryg under denne rejse ind i din indre verden. Det kan endda være, at dine drømme bliver mere intense efter din behandling, og at dit underbevidste sind (efter at det er blevet givet opmærksomhed) nu aktivt forsøger at tale til dig. Den indre verden er nøglen til at opdage årsagerne mønstre, som vi ønsker at stoppe.

Rejsen, jeg har været på med Cathrine som min guide, har været en af ​​de mest dybtgående oplevelser i mit liv. Jeg vil opfordre alle, der har det dårligt, at prøve hendes metode. Det kan ændre dit liv fuldstændingt.

--Caitin

Margit Cathrine,

Jeg vill gerne sende dig et par ord af taknemmelighed for din hjælp i mit livs transformation.

Jeg fornemmer, at vores sessioner var kulminationen på en fantastisk rejse. Jeg har fundet mit livsværk, er som 33årig forelsket for første gang, og er kommet til at kende ubetinget kærlighed til alt og alle.

Takket være dig, bruger jeg de traumatiske oplevelser i min barndom og min helbredelse, som en katalysator til at hjælpe børn med at leve deres liv til fulde. Jeg agter at starte en velgørende organisation og erhverve en doktorgrad i psykologi.

Jeg håber, at du vil acceptere min invitation til at røre flere liv, når tiden er inde. Jeg føler behov for at dele dig med verden!

Du har en særlig gave, og jeg takker dig for at hjælpe mig med at blive helbredt ....

Tak, gracias, merci.

--Sherin Paul

Hej Cathrine,

Lige siden jeg var teenager, havde jeg en oplevet at se utallige terapeuter i håb om at få helbredt mine følelsesmæssige kampe. Ingen af dem virkede særlig godt, indtil jeg begyndte at arbejde med dig. Jeg har gjort store fremskridt og føler mig omsider sund, glad og optimistisk livet.

Tak Cathrine.
Mit liv har ændret sig til det bedre på grund af dig

-- Angie

Åbent sår-heling:

Jeg er meget glad for, at jeg besluttede at besøge Margit Cathrine og få hypnoterapi og healing behandlinger. I over 5 måneder var det ikke muligt at helbrede et kirurgisk sår, jeg havde på ryggen. Efter at have besøgt Margit Cathrine kun 2 gange er såret fuldstændig helet og lukket på mindre end 3 uger!

Det er nu blevet bevist for mig personligt, at Margit Cathrines terapeutiske teknikker kan hjælpe folk til at komme sig hurtigere fra enhver form for lidelse. Jeg kan varmt anbefale Margit Cathrine, da hendes brede viden og evner inden for den helbredende kunst er yderst værdifulde for enhver, der er fast besluttet på, at de ønsker at forbedre hvilken som helst tilstand, der er problemer med. Alt, du skal gøre, er at tro, og Margit Cathrine vil guide dig resten af vejen!

Mange tak for al din hjælp Margit Cathrine - hvis det ikke var for dig, at jeg stadig have et åbent sår

-- Emil, Toronto

Ikke flere migræneanfald
 

Mit navn er Conny Kaalund, og jeg er 23 år gammel. Jeg har haft problemer med migræne, ligeså længe jeg kan huske. Jeg har prøvet mange forskellige måder at helbrede migrænelignende ændre min kost, zoneterapi, akupunktur, men ikke før jeg mødte Margit og hendes healing fandt jeg præcis, hvad der kunne hjælpe mig.

Jeg fik alt i alt fem x 45 min behandlinger.
Efter 1. behandling, jeg fik en meget svær migræne anfald. Efter den anden behandling, jeg fik en anden meget svær migræne anfald, men ikke så slemt som efter den første gang. Men derefter Jeg fik ikke nogen migræneanfald efter behandlingen, og jeg har ikke haft nogen migræne lige siden. Under healingen Jeg følte mig stærk strømme og intensitet mellem de områder, hvor hænder var placeret. Jeg kunne tydeligt mærke effekten, og da 19/11-1996 jeg har ikke haft nogen mere migræneanfald.

Spirituel Healing og Hypnose behandling virkede!

Hej Margit Catherine,

Godt Nytår!
Jeg fik nogle gode nyheder i dag, som jeg gerne vil dele med dig.

Som du måske kan huske, havde jeg fået at vide, at jeg skulle i strålebehandling for at behandle min unormale celler. Min intuition sagde mig, at jeg skulle få en anden mening om den sag.
I dag har jeg modtaget nyheden om, at ikke alene er stråling ikke nødvendig, men at laserbehandling med en succes grad på 95%, vil være tilstrækkelig  til at mine abnorme celler ikke vender tilbage!

Jeg vil gerne takke dig for dit arbejde!
Din Spirituelle Healing behandling samt din hypnose var afgørende for min helbredelse, og ord kan ikke udtrykke, hvor taknemmelig jeg er, at jeg blev guidet til dig ..

I taknemmelighed,

-- Victoria

Befrielse fra trang til skadelige substanser

Kære Margit Cathrine,

Jeg vil gerne takke dig så meget for dit fremragende arbejde! Dit hypnose slankeprogram er absolut fantastisk! Det virker så godt for mig!

Først og fremmest vil jeg føler mig helt frigjort fra de følelser, der var baggrunden for min vane til at spise for  meget, så der er ikke mere trang til at spise u-sunde fødevarer som sukker og stivelse, ikke flere mellemmåltider hele tiden, ikke mere overdrivelse. Og alt denne fremang er m følelse uden afsavn. Det er et helt nyt liv for mig! Nu er det naturligt at spise sundt og med mindre portioner. Jeg føler indhold, glad og så meget i live! Jeg har meget mere energi med den fornøjelse af at gå hver dag! Og Ja, jeg slanker mig! Langsomt og sikkert, alle bemærker det! Det er nu umuligt at gå tilbage (Tak Gud)! Jeg anbefaler dit program til alle, der virkelig ønsker en reel forandring, en dybeste healing, et vidunderligt nyt liv! Jeg takker Gud, der er så stor begavet person som dig til at hjælpe os med at nå et vellykket lykkeligt liv! TAK! TAK!

-- Josee, Toronto

Mit liv er så meget bedre

Kære Margit Cathrine,

Det har været 10 dage siden jeg sidst så dig, og 24 da jeg havde min første af tre, behandlinger med dig. Jeg er glad for at sige, at i løbet af den tid jeg har ikke haft en drik af alkohol. Ikke alene har jeg ikke haft en drink, jeg har haft nogen tænkt på at have et. Mit liv er så meget bedre uden alkohol. Jeg kan godt lide mig selv bedre, og jeg er ude med vennerne oftere. Jeg takker universet hverdagen for at sende mig til dig. Tak fra bunden af mit hjerte.

- KH Kathie

Margit Cathrine indbyder tillid

Kære Margit Cathrine,

For nogen tid siden indså jeg, at jeg havde en vane jeg ikke længere ønskede at have (at bide negle). I årevis har jeg prøvet at holde op. En dag sidste vinter indså jeg, at dette ikke var et problem, jeg ville være i stand til at løse på egen hånd. Jeg havde brug for hjælp til at bryde min vane. Jeg havde ikke lyst til at leve med det resten af mit liv.

Jeg havde aldrig før været til en hypnotisør og vidste ikke, hvad jeg skulle tro, men jeg har altid betragtet mig selv som værende åbensindet. Vigtigst af alt - jeg havde brug for hjælp. Hvis få hjælp betød at gå en lille smule ud af min comfort zone, som var noget jeg vidste, at jeg var nødt til at gøre.

En dag skrev jeg en e-mail til Margit Cathrine. Hun svarede mig straks og fortalte mig, at hun gerne vil hjælpe med at løse mit problem. Hun var direkte, positiv og fremad rettet. Jeg var imponeret. Vi aftalte en tid for en session til mig, og en uge senere var jeg bankede på døren til hendes kontor.

Jeg var ikke sikker på, hvordan jeg havde forventet, at Margit Cathrine ville være. Jeg var lidt nervøs, men idet jeg mødte hende, blev jeg øjeblikkelig sikker på, at alt nok skulle gå godt. Margit Cathrine har en rolig og positiv attitude, som indgyder tillid. Hun har en passion for sine teknikker, som hun dårligt nok kan skjule, når hun beskriver hypnose eller svarer på spørgsmål. Hun havde al den tid i verden, der var brug for til at besvare mine spørgsmål, og hun forstår hvor reelle de problemer, som hun hjælper folk med at overkomme, er for dem.

Efter en afslappende og fascinerende to timer i Margit Cathrine´s stol, var jeg afslappet, styrket, og fri for mit problem. Det var overraskende enkelt og overraskende effektivt. Jeg har nu ikke bidt negle i 6 uger og har heller ikke noget behov for det.

Tak, Margit Cathrine, for at dele dine ekspertise, støtte og venlighed.

Din ven,

-- Andrew

En ny fred og ro

Kære Margit Cathrine

Jeg fik din CD med posten og glæder mig utrolig meget til at høre den - i fred og ro.

Efter hypnosen i onsdags synes jeg faktisk, jeg har haft det bedre - en anderledes ro har indfundet sig - faktisk mærker jeg det fysisk der i den nederste del af halsen, hvor du healede angsten....hmmm?? - tænker på, om der kan være en sammenhæng med, at jeg faktisk altid får ondt i halsen, når jeg løber ind i en virus, samt at jeg ofte rømmer mig unødigt (og det har jeg vist egentlig ikke gjort de seneste dage...)

 Jeg ser fremad, håber den indre ro fortsætter og tænker positivt :-)


Tusind tak for denne gang, og ha' det rigtig godt!.

Kærlig hilsen,

-- Lise

Margit Cathrine lærer dig, hvordan du kan leve dit liv

Margit Cathrine Møller er i sandhed en mirakel ´doktor´. Hun har gjort mig i stand til at nå mit allerbedste helbred fysisk, følelsesmæssigt og mentalt og har kureret problemer, som ikke engang de medicinske læger kunne finde årsagen til. Margit Cathrine lærer dig, hvordan du kan leve dit liv, således at du kan blive den fantastiske ædelsten, som du var født til at være. Jeg har aldrig følt mig smukkere både indvendig og udvendig, end jeg nu gør, og det kan jeg takke Cathrine for!

-- Britt
 

Margit Cathrine hjalp mig med at komme over en af de sværeste perioder i mit liv. Hun brugte en unik tilgang, der indirekte fik mig til at tænke over de valg, jeg har lavet. Margit Cathrine fremhævede altid sort, hvid og grå aspekter af enhver situation, jeg ønskede at undersøge. Jeg føler nu, at jeg bevæbnet med værktøjer, som jeg kan bruge overalt. Jeg tager utvivlsomt bedre beslutninger nu og føler mig nu som en hel ny person på grund af den tid, jeg tilbragte sammen med hende.

--Julie


Margit Cathrine,

Jeg vil gerne sige tak for din hjælp i løbet af de sidste mange måneder. Du hjalp mig til at åbne mine øjne og foretage de ændringer, som jeg var for bange til at gøre, for at jeg kunne finde sand lykke.

Jeg er nu spændt på, hvad der vil komme i fremtiden,  og du skal vide, at du spillede en stor rolle i at hjælpe mig med at nå dertil, hvor jeg er nu.
Hertil kommer, at jeg er meget bedre i stand til at klare de udfordringer, som jeg står over for.

Margit Cathrine, mange tak for denne gave!

-- Narisse


Margit Cathrine har virkelig hjulpet mig til at opbygge mit åndelige fundament for mit liv.
Ved hælp af hendes teknikker blev jeg i stand til at fjerne negative følelser fra min fortid, identificere og komme af med gamle mønstre og blokeringer, der har holdt mig tilbage fra at opfylde mit livs formål.

Med dette fundament er jeg blevet fri til at leve mit mest autentiske liv, og jeg fortsætter på min rejse gennem livet med tillid og en klar intention. Jeg vil altid være taknemmelig

--Jenn Price

Resultatet jeg har bedt om

Kære Margit Cathrine,

Det er nu 1 1 / 5 måned, siden jeg havde mine to sessioner med dig.
Som du ved, at der var en enorm ændring i mig i forbindelse med disse møder. Så meget, at folk omkring mig har spurgt mig, hvad der er sket for mig.
Det var en stor lettelse for mig at afslutte den negative spiral, og ikke kun det, men at vende det rundt til en positiv spiral. Det har blandt andet resulteret i en større bevidsthed om, hvordan jeg via mine tanker skaber min egen virkelighed. Jeg er nødt til at nævne, at de gamle måder at tænke på stadig kommer op for at teste mig. Imidlertid har noget ændret sig, og jeg kan ikke rigtig selv sætte min finger på, hvad det er, men dette resultat er, hvad jeg har bedt for, og hvad jeg ønskede at ske. Jeg ved faktisk kender, hvem de skal kontakte jeg har brug for assistance igen!

Kærlig hilsen,

-- Susanne

My Life er tilbage på sporet

Hej Margit Cathrine

Jeg har det meget bedre efter vores session.
Tusind tak.
Jeg føler det ikke længere som havde jeg en tung vægt i mit bryst.

Du har virkelig hjulpet mig meget, hvilket jeg værdsætter meget. For øjeblikket tror jeg, jeg har det ok i forhold til følelsesmæssige problemer, men hvis det kommer noget op, som jeg føler, jeg skal arbejde med, vil jeg kontakte dig med det samme.

Igen - tusind tak!!

-- Lucia

Margit Cathrine,

Efter kun to sessioner med dig er mit liv tilbage på sporet.
Jeg har helt et mere positivt syn på livet, og du har hjulpet mig at være mere afslappet med min læsning af musik. Du har et talent for hypnose, og jeg vil anbefale dig højt til alle, der har brug for et ekstra lille skub eller puf i den rigtige retning.

I fred,
 
-- Eric

EFT er en terapi for livet

Jeg havde aldrig troet, at denne teknik er kaldet EFT ville hjælpe mig overhovedet, men den har ændret mit liv, faktisk har det givet mig et nyt liv.
Da jeg startede mine sessions hos Margit Cathrine, var jeg helt nede i kulkælderen, men hun arbejdede sammen med mig med så megen kærlighed, tålmodighed og tro på, at alt ville gå i orden, og det som ved et mirakel endte med at blive godt .
Eft er en terapi for livet.

Tak og med venlig hilsen

-- Sade   

Fra depression til Joy

Kære Margit Cathrine,

Jeg Jeg føler mig som Lulu i "To Sir with love" - hvordan kan du takke en person, der har taget dig fra farvekridt til parfume eller i dette tilfælde, fra depression til glæde.
Det har været en virkelig øjenåbnende oplevelse for mig.

Jeg ved, jeg skulle finde dig. De værktøjer, du har givet mig til at gå videre, vil blive anvendt.

Tusind tak for at give mig mit liv tilbage og FRED.

-- Rhonda
 
Sover godt igen!

Jeg Jeg har lidt af en svær støvmideallergi hele mit liv, hvilket betyder at få en god nats søvn er stort set umuligt, da støvmider findes i overmål i senge og sengetøj.

Efter min første session med Margit Cathrine, sov jeg bedre, end jeg havde i månedsvis, og jeg har sovet godt lige siden.

Tak, Cathrine!

-- Dan Gosse

EFT - "sideeffect" var normal søvnmønster

Kære Margit Cathrine,

Jeg føler mig godt, faktisk helt anderledes.
 
Et par dage efter sessionen jeg indså, at min normale søvn mønster var begyndt at komme tilbage.
Jeg har haft ganske alvorlig søvnløshed de sidste 14-15 måneder, og det går nu meget bedre.
Jeg har følt mig helt anderledes, fordi de ting, jeg tidligere var besat af, er nu i baggrunden.

Det er en lettelse, hvilket også gør, at jeg føler mig lidt tom, hvilket vel er lovende.

Tak og bedste ønsker for ferien.

--Dorothy

Ændring af en negativ til en positiv og lærerig oplevelse

Hej Margit Cathrine,

Jeg Jeg har gået til terapeuter i lang tid, lige fra rådgivere til psykiatere til naturopater og andre støtte grupper. Intet har hjulpet mig mere end at se Margit Cathrine.
Jeg er kommet så langt, at jeg nu lever et meget sundt liv. Cathrine lærte mig værktøjer til at udnytte min åndelige eksistens, som har ændret den måde, hvorpå jeg tænker og føler.

Jeg har lært at ændre en negativ situation til at være en positiv og lærerig oplevelse, så jeg kun tiltrækker positive vidunderlige ting i mit liv.
Cathrine har altid været støttende, og jeg føler mig som en meget mere solid og afbalanceret person på grund af hende.

-- Ellen

Klog og omsorgfuld indsigt

Kære Margit Cathrine,

Jeg skriver for at fortælle dig, at jeg for nylig blev optaget i et stærkt konkurrencepræget, fuldt finansieret fagligt udviklings program.
Adgangsprocessen omfattede to interviews, som jeg kom igennem uden nogen problemer over hovedet takket være din hypnose terapi.
Ikke alene har jeg gavn af hypnose, men jeg har også fået fra den kloge og omsorgsfulde indsigt, du givet under vores møder.

Tusind tak

Bedste ønsker,

-- Karen, Toronto

En verden til forskel

Hej Margit Cathrine,

Alt er fint nu, og jeg har det meget godt.
Din hypnose gjort en verden til forskel.

Tusind tak

Kærlig hilsen,

-- Jeanne

Føler mig omprogrammeret

Hej!

Mærke en stor forskel efter den første session ... det var mærkeligt .. som om jeg var "re-programmerede"
Jeg ved ikke, hvordan man forklare det .... men jeg føler mig lykkeligere, så jeg vil helt sikkert gerne booke en anden session!

-- Pat  

Fri for bekymringer

Hej,

* Hvorfor er det at jeg er så glad?
* Hvorfor er det, at jeg er helt fri for bekymringer?

Haaaaa. det virker.

Mange tak.

-- Jeff

Øget selvtillid

Kære Margit Cathrine

Som du ved, havde jeg det virkelig forfærdeligt, før du tog tilbage til Toronto, men jeg tvang mig selv til at høre din CD i håb om, at alt ville ændre sig. Efter mindre end en uge begyndte jeg at mærke en forandring.
Jeg blev virkelig glad for at lytte til CD'en og var også i stand til at sanse ændringen i den "ydre mig".
Normalt har jeg været trykket næsten konstant af mit manglende selvværd og meget negative tanker. Det har ændret sig fuldstændigt.

Jeg er begyndt at føle alt det, du siger på CD'en....... positive tanker, færre bekymringer, øget selvtillid og tillid til andre. At både jeg selv og andre synes, jeg er god nok, og hvis ikke de gør, betyder det ikke så meget, for jeg stoler på mig selv og synes, det er godt nok.
Jeg kan sige min mening, og selvom det ikke nødvendigvis er positivt, eller hvad folk gerne vil høre, bliver det taget godt i mod, for det er ærligt.
Med en enkelt undtagelse, har jeg hørt din CD hver eneste dag, og det bliver jeg ved, lige indtil du kommer igen til Danmark. Bare tanken om at skulle tilbage til min gamle tilstand kan give mig koldsved...
Jeg kan stadig ind imellem blive bange for "magien" pluselig skal ophøre, hvis jeg får nederlag, men prøver at lade være med at tænke så meget på det, for det går jo godt. Jeg mangler nok stadig at rykke mig et stykke endnu, men har altså allerede mærket enorm og fantastisk forandring, der har gjort mit liv værd at leve, og det er jeg dig så ubeskriveligt taknemmelig for. .

De bedste hilsener fra

- Elna

Vil anbefale til andre

Jeg havde en utrolig session med dig, Cathrine.
Jeg var i Toronto fra Los Angeles, og jeg havde nogle ting, der virkelig generede mig. Du fik mig til at se at løsningen ligger i mig selv. Jeg er så glad og tilfreds med den måde, hvorpå du arbejder, og jeg vil anbefale dig til andre. Jeg glæder mig til en anden session, så snart jeg er i Toronto.

Tak igen

-- Carol McGrath

Virkelig Gifted

God morgen Margit Cathrine

Jeg vil gerne takke dig fra bunden af mit hjerte for alt, hvad du hjalp mig med! Du er virkelig begavet!
Jeg sov bedre sidste nat, og jeg vågnede op en vidunderlig følelse!
Den måde jeg ser på det, du hjalp med at redde mit liv og jeg er dig evigt taknemmelig!
Jeg håber du får en super dag

-- Jacqui

Mere plads i mit sind

Hej Margit Cathrine,

Den samlede effekt jeg føler fra vores session sammen, er, at nu er der mere plads i mit sind. Der er mindre af den gamle programmering, der kører i baggrunden. Min underbevidsthed er blevet befriet for at skulle lede efter situationer, som det gamle programmering ville reagere på.

Som ved et trylleslag er de problemer, jeg havde behov for at komme fri af, der ikke længere.
En 'side-effekt' er, at nu kan jeg se de finere lag af programmering, som jeg gerne også vil blive fri af.

-- Gerry

En øjeblikkelig fornemmelse af Joy

JeJeg syntes, det er vigtigt at sende dig en email til at lade dig vide, hvordan jeg føler.
Da jeg forlod dig i går, sagde jeg, at jeg ikke følte, der var nogen forandring. Jeg tror, jeg havde en forsinket reaktion!

Da jeg trådte ud til gaden og så ned ad gaden, var det fantastisk, hvad jeg så. Lysene og farverne var så meget klarere, end jeg nogensinde før havde oplevet det. Jeg følte en øjeblikkelig fornemmelse af glæde og lethed, noget som jeg ikke havde oplevet i meget lang tid.

Da jeg kom ind i parkerings garagen, var lugtene og duftene så meget mere intense, og mens de ikke var specielt rare, fik de mig alligevel til at føle mig så meget mere levende. Da jeg kom hjem, var jeg næsten kåd af min rare følelse - i sådan en grad at min mand blev mistænksom over, hvor jeg havde været, og om jeg havde drukket.

Ingen tvivl om det - jeg følte mig beruset - beruset med glæde og forhåbning om, hvad der ligger forude.

Jeg vågnede op denne morgen med et smil på ansigtet. Jeg var så glad for, at det ikke bare var en førstegangs reaktion.

Jeg indser, at der vil være sten på vejen forude, men jeg tror også helt bestemt på, at ved at ændre den måde hvorpå jeg oplever og reagerer på ting, vil det stærkt ændre på udkommet.

Mange tusind tak for at dele dit talent med mig. Jeg ser frem til vores næste session. Sammen kan vi opnå ekstraordinære ting!

Hav en vidunderlig dag, 

-- Laurie

Elskede CD'en

Jeg modtog CD'en i dag.
Sikke en fantastisk stemme du har til hypnose. Jeg lyttede til den og elskede den.
Tusind tak, af hele mit hjerte, for at optage den CD.
You er en meget speciel kvinde, og jeg ønsker kun det allerbedste for dig, for altid.

Varmeste velsignelser,

-- Jency

At have det sjovt med Everything

Det går rigtig godt for mig, alt er så meget bedre.
Jeg synes, jeg nyder livet en del mere, og jeg lader især de små ting være. Jeg føler, at jeg har ændret mig til det bedre, og jeg lader barnet indeni mig komme frem igen.
Jeg var holdt op med at være fjollet og barnlig, men nu er jeg begyndt at være fjollet og have det sjovt med alting.
Vores ferie var helt vidunderlig. Jeg havde glemt, hvor sjovt det kan være at komme væk fra det hele.

For lige at komme tilbage til mig. Jeg ved, at jeg nu kan tage meget mere, inden jeg bliver spinger i luften, og for det meste forsøger jeg at gå væk for at slappe af, inden jeg går tilbage for at svare på/ behandle problemet. Jeg forsøger ikke at gøre noget forhastet.
Nu tager jeg mig min tid, og med en del øvelse skal jeg nok blive god til det.
Jeg har dig at takke for alt dette, og jeg vil kontakte dig, når der er behov for en genopfriskning. .

Mange tusind tak.

-- Willy K.

Meget hjælpsom

Tak. Jeg har det godt ... behandlingerne var meget, meget hjælpsomme.

Bedste hilsener

-- Douglas M.

Stærkere, gladere, mere selvsikker

Hej Margit Cathrine,

JJeg spiller cd'en hver aften inden jeg går i seng og i starten mere end én gang. Jeg føler mit gamle selv igen, stærkere, gladere og mere selvsikker. Jeg synes ikke at tage nogen negative følelser fra nogen - jeg står op for mig selv meget mere nu. Jeg er ikke længere bange, og jeg tænker ikke over det hele tiden. Der er lejlighedsvis øjeblikke, men de forsvinder hurtigt. Jeg føler, at jeg er healet meget hurtigt.

Tak. Jeg vil anbefale dig ........ til alle mine paranoide venner. br />
-- Julie

Hjalp mig begynde dagen med positive tanker

Jeg har modtaget hypnose over telefonen fra Margit Cathrine. Det hjalp mig at komme tilbage på rette spor efter en hård tid på at forsøge at opdatere livets sandheder. Det hjalp mig at være i fred og ro med mig selv, så jeg kunne koncentrere sig om at begynde at løse mine problemer. Cathrine indspillet en CD for mig, som jeg lyttede til hver morgen i de følgende uger. Det hjalp mig starte dagen med positive tanker, som jeg håber vil fremskynde min healing.

Håber du har det godt derovre.

Kærlig hilsen,

-- Anne
 
Harmoni, fred i sindet, og Vægttab

Hej igen Margit  Cathrine,

Det er stærke kræfter, du har sat gang i, skal jeg love for. Siden vi sås har jeg dels købt den lille bog med tilladte & forbudte spiser for et A-menneske, og dels ryddet ud i alle lagre, incl. køleskab blandt ting, jeg ikke mere må få. Datter og svigersøn tog imod varerne med kyshånd, så de ikke går til spilde. Nå ja, så har jeg sføli også været på jagt efter sojamælk (Bilka, sørme) og tofu, der kun fås i helsebutikker hernede. Grønne sager spiser jeg i overflod, oftest rå, ellers let dampede, fisk (laks) dernæst. Om jeg har tabt mig, véd jeg ikke. Men jeg føler mig bedre til pas.

Jeg lytter til din CD mindst én gang om dagen, og det virker godt for mig. Din tappe-metode har jeg heller ikke glemt endnu - jeg må hellere skrive den ned, inden den bliver for svag i huskeren.

TAK for din hjælp!

Kærlig hilsen

-- Leena Wale

En opfølgning brev til ovenstående, to uger efter behandling:

Jeg lytter stadig til CDen mindst én gang dagligt. Det indgyder en dejlig harmoni og fred i sindet - foruden slankevirkningen.
Min vægt er gået ned med over 2 kg på 14 dage, hvilket jeg er godt tilfreds med. Det volder mig ikke synderligt besvær at lægge kostvanerne om, især ikke da det meste af det ikke tilladte heller ikke var tilladt, da jeg sidst tabte mig væsentlig vha. vægtkonsulenternes diæt.
Det bedste er nu nok den selvaccept, som hypnosen har medført, eller var det EFT teknikken? I hvert fald er jeg fortsat dybt fortrøstningsfuld mht. at gennemføre mit forehavende, og jeg har ikke tidligere følt at have så god rygstøtte som med din(e) teknikker.

Endnu en gang tak!

Kærlig hilsen

-- Leena

Frihed fra frygt

Jeg har brug for at sige dig tak og gøre dig glad for det, du gør. Min angst, som har plaget mig gennem flere år, er fuldkommen væk, og jeg føler mig fri. Jeg kan ikke engang genkalde mig episoderne. Jeg glæder mig, til du kommer igen, der må være andre ting, vi kan få væk på denne måde med EFT, og det må jeg sige, er en let måde.

-- Jørgen K.

Personlige præg

Efter blot en Intuitiv Healing session med dig, føler jeg allerede  en enorm mængde af lettelse. Du har givet indsigt i forskellige områder af mit liv, som medførte til min utilpashed, og jeg er glad for, at din præcise visioner faktisk tilladt mig at begynde helingsprocessen.
Dit personlige præg, fantastiske venlighed er virkelig værdsat! Jeg vil helt sikkert fortsætte med at søge din vidunderlige tjenester til at fremme min følelsesmæssige, mentale og fysiske vækst!

De bedste hilsener,

-- Natalie

Opmuntrende

Kære Margit Cathrine,

Tak for din besked.

(Du har den mest dejlige stemme, jeg kender!)

Vores sidste session er helt sikkert opfordret mig til at gøre mere arbejde i den retning, jeg ønsker at gå.
Mange tak.

De allerbedste hilsener til dig!

-- Krisha Mondstei

Mester af hendes håndværk

Hej Margit Cathrine,

Du er fantastisk.
Mødet med dig bragte mig tilbage til livet. Ville ønske du var i Jasper, da jeg søgte alternativ helbredelse. Du er en mester i dit håndværk. Jeg ønsker at se dig igen og håber, at det kan blive snart. Din psykiske kræfter er fascinerende og meget præcise.
Jeg var virkelig velsignet at tilbringe tid sammen med dig.
Universet vil sende dig mange, som du kan hjælpe.

Mange knus,

-- Tom Price


Svarene på så mange spørgsmål

Lyngby april 1998.

Mine oplevelser med Margit Cathrine's healing har i den grad igen givet mig glæde og livslyst samt meningen med livets kurs.
Jeg har tidligere i livet været i både gruppeterapi, gestaltterapi og hos psykiater, altsammen behandlinger, som hjalp mig gennem daværende problemer samt havde forsynet mig med værktøjer og evner nok, til at jeg kunne leve med de traumer, der var påført mig i min barndom, og som kunne hjælpe mig til at tackle de problemer, som livet måtte give hen ad vejen.

J
eg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg skulle tage nogle beslutninger om min fremtid, hvilket pludselig skræmte mig meget. Jeg blev træt og deprimeret, tingene hang pludselig ikke sammen mere på trods af et godt job og en dejlig kæreste. Jeg vidste lidt om, hvad det var, som skræmte mig, men anede ikke, hvordan jeg skulle komme videre. Intuitivt vidste jeg, at det ikke mere var terapi, jeg havde brug for, men hvad var det så?

En dag på mit job så jeg Margit gribe ind, da en kollega klagede over hovedpine.
Margit gav sig til at heale, hvilket jeg blev meget fascineret over.

En så intens healing havde jeg aldrig set før. Jeg spurgte
Margit Cathrine, hvad det var for evner, hun havde og fandt hurtigt ud af, at det var hos hende, jeg skulle søge hjælp til at løse mine problemer mine problemer.

Margit
Cathrine har givet mig svar på så mange spørgsmål og lært mig at holde på min energi, bragt min krop i balance samt givet mig troen på, at jeg finder den dybere mening med mit liv. Dog ved jeg, at for at bibeholde denne tilstand af ro og harmoni, må jeg blive ved med at arbejde med mig selv.
Margit Cathrine har vist mig muligheder, men det er mit ansvar at bruge mulighederne og bruge dem rigtigt


Med venlig hilsen

-- Jeanne Dylewski


Med hensyn til Margit Cathrine's intuitive evner:

Følgende breve er vidnesbyrd om Margit Cathrine's Intuitive og intuitiv helbredende evner.

Re. Prænatale:

Efter ti års samliv med min kæreste blev vi gift sommeren 2009, og for at fuldende vores Morten Korch idyl, blev jeg også gravid denne sommer.

Jeg var det man kalder lykkelig - en dejlig mand, et barn på vej, hus, hund, hest og et drømmejob som ejendomsmægler, ja intet kunne slå mig ud, lige indtil jeg var 21 uger henne, og jeg pludselig blev akut indlagt. Min slimhindeprop var gået og fosteret på vej ud, kort sagt var jeg ved at føde. Jeg blev indlagt med besked om, at der var under 10% chance for, at ville kunne beholde barnet i maven, og at barnet nu var så stort, at jeg skulle føde det på normalvis, men vel viden om, at de ikke kunne redde barnet, når det kom ud, da man først gør en aktiv indsat for at redde liv efter uge 24. Jeg var altså ved at miste det barn, jeg havde drømt om i flere år, og som jeg kunne mærke sparke inden i mig, og netop havde fået kønsbestemt. Her startede en lang og sej kamp for at beholde min lille dreng.

Jeg gennemgik en operation, hvor jeg blev syet sammen for at holde på barnet. Mod alle odds gik operationen godt, og jeg blev sygemeldt resten af min graviditet, og fik besked om at ligge ned det meste af tiden, hvilket var noget af en udfordring, men hvis det var prisen for at få min dreng, var det selvfølgelig det værd. Da jeg var 29 uger henne gik vandet, og nu var der ingen vej tilbage, nu var det kun et spørgsmål om dage før jeg fødte, men jeg havde beholdt min dreng i maven to kostbare måneder efter operationen.

D. 12. januar 2010 blev jeg mor til en skøn dreng på 1263 gr. født ti uger og en dag for tidlig. Det var selvfølgelig hårdt at se mit lille mirakel ligge i kuvøse, og ikke kunne holde ham som en almindelig baby, men trods omstændighederne klarede min dreng sig fint, og fik kun ilt et døgn, hvorefter han selv trak vejret. Han var en sej lille fyr, og blev døbt supermand af personalet på neonatalafd.

Efterhånden turde jeg tro på, at vi fik lov at beholde vores dreng, for godt nok var han lille, men han skulle jo bare tage på, og så kunne vi komme hjem. Men ca. 14 dage inden  vi skulle hjem, og præcis en måned efter fødslen, oplevede jeg enhver forældres mareridt – min dreng holdte op med at trække vejret og døde i armene på mig. Min verden brød sammen, og jeg græd mens personalet kæmpede for at genoplive ham, hvilket gudskelov lykkedes, og efter tre timer, blev vi overflyttet til Rigshospitalet.

Efter et par døgn på RH blev vi sendt tilbage vores lokale sygehus med besked om, at min søn havde RS virus, hvilket havde ramt ham hårdt eftersom han var præmatur, og ikke endnu ikke havde et fuldt udviklet immunforsvar. Den efterfølgende uge var rædselsfuld, min dreng blev lagt i kuvøse igen, hvor han fik ilt, blodtransfusion og var fuldstændig afkræftet.

At være så tæt på at miste sit barn under graviditeten, se ham ligge i kuvøse, se ham blive genoplivet og nu skulle se ham være så syg, var næsten mere end jeg kunne klare.  Jeg var meget påvirket af omstændighederne, og havde svært ved at finde overskud til at være der 100% for min dreng og komme igennem dagen. Mine tanker var præget af frygt for, hvad der kunne ske næste gang og turde ikke tro på, at jeg nok skulle komme hjem med min søn.

Den 23. februar kom min mor og besøgte mig på sygehuset med den bedst tænkelige fødselsdagsgave til mig, nemlig
Margit Cathrine.

Margit Cathrine gjorde mig opmærksom på, at det var vigtigt, at jeg begyndte at omstille min tankegang til noget positivt. Derudover fik jeg gode råd om, hvordan jeg kunne hjælpe min søn. Hele seancen endte med ti minutters tiltrængt healing. Efter Margit Cathrines besøg havde jeg overskud til ikke bare at være der, men også være stærk både for min søn og min mand. Derudover turde jeg nu at tænke på fremtiden igen, hvilket gav mig et håb og tro på, at min søn nok skulle få det godt igen, og jeg selvfølgelig nok skulle komme hjem med ham.

14 dage efter
Margit Cathrines besøg forlod jeg hospitalet med en sund og rask dreng i liften.

--RandiHej
Margit Cathrine,

Jeg vil gerne takke dig for den hjælp, du gav mig. Jeg kom en snevejrs dag (d.1.feb) for at få en reading/clairvoyance. Jeg er i sandhed meget forbløffet over den korrekte beskrivelse, du gav mig vedr. de problemer, jeg går igennem. Jeg er dybt taknemmelig overfor dig og Gud for at sende mig den hjælp.
Tak

-- Catherine


Hej
Margit Cathrine,

så skete det, vi har fået en velskabt pige.
Hun og Gitte har det godt nu, og lille My er den roligste pige indtil videre, og naturligvis den smukkeste baby, ever made;-) Vi er utrolig lettede, da vi, som du ved, var meget nervøse mht. medicinen, Gitte havde fået. Dejligt det er overstået nu, så nu kan vi forhåbentligt igen få et liv og mange dejlige timer med lille My. Håber alt står vel til ovre hos dig. Vi skrives jo nok ved siden hen, men du skal vide, jeg aldrig vil glemme den støtte, du gav til mig, som jeg så kunne give videre til Gitte og My.

Jeg er sikker på, at vi ville have givet op uden dig, så du kan roligt tage noget af æren for denne sjæl. Alt det bedste herfra,

-- Tommy


Du har en passion vedrørende healing og clairvoyance plus en stor viden og erfaring, - du er i sandhed clairvoyant og healer. Det kommer helt klart igennem. Du er autentisk

-- Kathy


Margit Cathrine har et stort talent.
Ved blot at høre min stemme i telefonen, var hun i stand til at tune ind på mig og fortælle mig så meget.

Jeg stillede hende nogle få helt specifikke spørgsmål, og hendes svar var så akkurate, at jeg troede, hun var inde i mit hovede. Hun var endda i stand til at fortælle mig om et familie medlem, og hvad der foregik i hans liv, uden at han var til stede.

Jeg har tidligere set andre clairvoyante, men har aldrig oplevet så megen nøjagtighed og detalje som her.

Tak Cathrine.
Jeg ser frem til at få en healing fra dig snart.

Med taknemmelighed,

-- Irene


Margit Cathrine,

mange tak fordi du hjalp mig med at træffe en beslutning, som jeg havde havde kæmpet med en del tid. Ved at tale med mig og ved at afslappe mig ind i en let meditativ tilstand, var du i stand til at hjælpe mig til at se tingene fra et helt andet perspektiv, således at jeg kunne lave de nødvendige ændringer i mit liv. Din intuition og dine foreslag vedr. hvad jeg skulle gøre har hjulpet mig til at være på det spor, som jeg ønsker for mit liv.

-- Marco


Dette var min første intuitive session med Margit Cathrine.
Hun var fremragende. Hendes intuitive evner for at nå ind i sjælen var meget helbredende for mig.
Jeg følte mig meget usikker, førend jeg satte mig ned med hende.
Hun virkelig løftede mit humør.

-- Colleen


Margit Cathrine hjalp mig med min fornemmelse af, hvor jeg er.
Jeg vil komme tilbage!
-- Susannah


Du var god for mig i dag.
Tusind tak!

-- Sara


Tak for en kort historie om mit liv, og en opvågnen fra det.
Jeg vil holde kontakt med dig.

Kærlig hilsen

-- Jonathan

Udtalelser

applause

On the bathing-tub of King T'ang the following words were engraved: 

"If you would one day renovate yourself, do so from day to day. 

Yea, let there be daily renovation." 

- Confucian Analects

 

Udtalelser

handstand on sand 2014

Intet glæder mig mere end at være i stand til at hjælpe en anden person komme til at få det bedre og at komme til at føle sig bedre, hvadend det er fysisk, emotionelt eller spirituelt.