Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Denne privatlivspolitik blev senest revideret den 27. juli 2018.

INTRODUKTION

CURO (også kaldet “vi”, “os” eller “vores”) er et websted, der tilbyder wellness og forbedring via hypnoterapi. CURO forstår, at du er opmærksom på og bekymrer dig om dine personlige oplysninger, og vi tager det seriøst. Denne privatlivspolitik beskriver CUROs politikker og praksis vedrørende indsamling og brug af dine personlige data, og hvilke rettigheder du har om dem. CURO er datastyringen for de personoplysninger, der behandles på https://www.curo.net.

KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER

Følgende kategorier af personoplysninger behandles, når vi bruger vores tjenester: Navn, e-mail, hjemmeadresse, telefonnummer, jobtitel, kreditkortoplysninger mv.

FORMÅL

Vi bruger dine oplysninger for at:

  • Komplette ordrer du laver på vores hjemmeside med dine faktureringsoplysninger.
  • Opret ting der er relevante for dig.
  • Gør det muligt at finde tjenester og information hurtigt.
  • Sørg for, at du ikke behøver at tilføje oplysninger mere end én gang, hvilket gør hjemmesiden nemmere for dig at navigere gennem ‘
  • Send dig e-mail om vores produkter og tjenester.

 SAMTYKKE

Du vil kunne benytte vores hjemmeside, selvom du ikke ønsker at oprette en konto / give dine personlige oplysninger på vores hjemmeside; men din adgang vil blive begrænset.

Men hvis du beslutter dig for at oprette en konto / levere dine personlige oplysninger, vil du være i stand til at vælge de slags oplysninger, du vil modtage fra os, ved at abonnere på forskellige tjenester. Du har mulighed for at vælge indstillingen, der angiver, at du ikke ønsker at modtage beskeder om vores andre tilbud, produkter eller tjenester. Du har også mulighed for at lukke / slette din konto på vores hjemmeside, når du har gjort det, vil du ikke længere have ubegrænset adgang på hjemmesiden.

 LEGITIMATE INTEREST

CURO vil videregive dine personlige oplysninger uden forudgående varsel, hvis det kræves ved lov eller i god tro, at en sådan handling er nødvendig for at: (a) overholde lovens bestemmelser eller overholde den juridiske proces, der serveres på CURO eller webstedet (b) beskytte og forsvare CUROs og dets familie af hjemmesiders rettigheder eller ejendom, og (c) handle under presserende omstændigheder for at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af CURO sine hjemmesider eller offentligheden.

DATA OPBEVARING OG RETNING

Dine personlige data gemmes og behandles så længe det er nødvendigt fra datoen for din registrering, hvorefter den bliver slettet. Bemærk, at vi muligvis behandler dine personlige data i længere tid, hvis det er nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse ”

LINKER TIL TREDJEPARTS SITE

Forbindelserne i dette område giver dig mulighed for at forlade CURO site. De tilknyttede websteder er ikke underlagt CURO, og CURO er ikke ansvarlig for indholdet på et linket websted eller et link, der findes på et link, eller ændringer eller opdateringer til sådanne websteder. CURO er ikke ansvarlig for nogen webcasting eller anden form for transmission modtaget fra et sådant link. CURO leverer kun disse links til dig som en bekvemmelighed, og inkluderingen af ​​et link betyder ikke, at CURO af webstedet godkender godkendelse.

BRUGERE FRA UDEN CANADA

Bemærk, at hvis du er bruger uden for Canada, kan dine oplysninger behandles, opbevares og overføres i Canada, hvor vores centrale database drives. Der er en mulighed for, at de databeskyttelseslovgivninger, der opererer i Canada, muligvis ikke er lige så omfattende som dem i dit land, men vi forsikrer dig om, at vi vil tage skridt til at sikre, at dit privatliv er beskyttet.

DATA UNDERRETTIGHEDER

Vores webstedbrugere har med visse lovmæssige undtagelser flere rettigheder med hensyn til CUROs behandling af personoplysninger. Brugere har (1) ret til at anmode om adgang til deres personoplysninger og at finde ud af, hvordan de behandles (2) retten til at rette eller udfylde urigtige eller ufuldstændige oplysninger (3) retten til at slette personoplysninger for data, der behandles ulovligt, hvor det lovlige grundlag er samtykke (4) retten til at begrænse databehandling (5) retten til at overføre personlige data i elektronisk format (dataoverførbarhed) (6) retten til at gøre indsigelse mod personlig databehandling baseret på CURO’s legitime interesse. Kunderne har til enhver tid ret til at trække et tidligere godkendt samtykke til CUROs behandling af brugerens personlige data.

 AFTAL OG LITIGATION

Ved at bruge Curo.net og vores tjenester accepterer du de vilkår og betingelser, der er indeholdt i denne privatlivspolitik og / eller enhver anden aftale, vi måtte have med dig. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​disse vilkår og betingelser, bør du ikke bruge Curo.net. Du accepterer, at enhver tvist om privatlivets fred eller vilkårene i denne privatlivspolitik eller enhver anden aftale, vi har med dig, er underlagt Canadas lovgivning. Du accepterer også at afklare sådanne tvister i Canada, og at overholde enhver begrænsning af skader, der er indeholdt i enhver aftale, vi måtte have med dig.”

ÆNDRINGER OG OPDATERINGER TIL PRIVATPOLITIKKEN

Da vores tjenester og produkter ændres fra tid til anden, forventes denne privatlivspolitik også at ændre sig. Vi forbeholder os ret til at ændre Privacy Policy til enhver tid, uanset årsagen, uden varsel til dig, bortset fra udstationering af den ændrede privatlivspolitik på Curo.net. Vi kan e-maile periodiske påmindelser af vores meddelelser og vilkår og vil e-maile brugere om væsentlige ændringer herom, men du bør regelmæssigt tjekke vores websted for at se den aktuelle privatlivspolitik, der er gældende, og eventuelle ændringer, der måtte være foretaget til det. Bestemmelserne indeholdt heri erstatter alle tidligere meddelelser eller udsagn vedrørende vores privatlivspraksis og de vilkår og betingelser, der gælder for brugen af ​​dette websted.

KONTAKT DETALJER, KLAGER OG SPØRGSMÅL

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik, kan du kontakte os via vores kontaktformular. Hvis du føler, at din bekymring ikke er løst, kan du også indgive en klage til den pågældende tilsynsmyndighed i dit land.

Adresse:

CURO

100 Granby Street, Toronto, ON, M5B 1J1, Canada.

Fortrolighedspolitik